marți, 18 august 2009

TOATA LUMEA FERICITA SI CU LACRIMI PE OBRAZ...

In valmasagul declaratiilor sforaitoare despre criza, reduceri de personal, economii la buget, solutii de salvare prin concedieri urgente, Romania detine, totusi, un recormd mondial.
Cele mai multe FETIVALURI, serbari campenesti si SARBATORI din Europa si chiar de pe mapamond se organizeaza si desfasoara pe plaiul generos al Mioritei.
Cineva cu simtul umorului si al ridicolului a numarat…steagurile acestor FESTIVALURI si a obtinut cifra uluitoare de 367 pare-mi-se…
Cum ar veni, ziua si FESTIVALUL…
Cu indreptatita mandrie cetateanul roman are prilejul sa se defuleze speriat de fantoma crizei care bantuie prin EUROPA, sa-si stinga amarul cu ajutorul inventivitatii si harniciei alesilor locali directioanti de la CENTRU de catre partidele mama.
Asa se face ca recent, votantii de pe intreg cuprinsul patriei i-au putut avea alaturi, umar langa umar, pe intransigentul Boc si ingrijoratul Geoana, psalmodiind cu evlavie texte religioase intr-un cor de doamne aflate la varsta de …maturitate. Ba chiar senectute..
Zeus, alias Traian Basescu, a renuntat la serbarile de Ziua Marinei unde putea face o utila baie de multime si a tinut sa fie prezent la Tismana si mai apoi, la HORA DE LA PRISLOP.
Amazoana de Plescoi a infiorat si ea privirile votantilor de gen msculin invesmantata dupa ultimul jurnal, si a promis, trufasa, ca isi va dovedi nevinovatia in fata Comisiei care o purifica pana la bikini…
Si Vadim s-a purificat cu prilejul Adormirii Sfintei Marii, si fosta manechina, azi presedinta Camerei deputatilor, i-am uitat numele, in fine, tot ce se afla pe baricada politica inalta..
Festivalul berii, a branzei, a carnatilor de Plescoi, a muraturilor, a pepenilor, a narciselor, a gulasului, a urzicilor, a capsunilor, a verzei…murate, ce mai... o explozie de entuziasm si bani aruncati pe apa Sambetei..
In vremea asta, fostul primar BORDURA, pe numele lui Adriean Videanu, liber inca, propune fara sa clipeasca vanzarea ramasitelor economiei romanesti in la vanzarea SCOLILOR!!!
Neusinarea nu are margini, justitia doarme profound, politistii fac greva. Iar romanul vesel si poet recita in urmatoarea zicere cu caracter national: TOATA LUMEA FERICITA SI CU LACRIMI PE OBRAZ…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu