duminică, 9 august 2009

Amazoana ot Plescoi

Iesita din crisalida ocrotitoare a Cotrocenilor, una din pupilele lui Traian Basescu, cea favorita se pare, blonda oxigenata si cu trupul de ,,sarpe felin,, , domina in ultima perioada ecranele televizoarelor si paginile ziarelor, de la tabloide la…momocolore.
Numita recent in fruntea Ministerului turismului,seducatoarea doamna invesmantata dupa ultima moda, cu geanta de 40.000 euro si pantofi de una mie, paralentara, profesorul universitar, avocata, omul de afaceri, politiciana ELENA UDREA, caci despre ea este vorba, a devenit subiect national.
Prezenta in clipuri de o indoielnica calitate filmica, ba calare, ( pe cal evident!),ba pe biciclu, ba cantand din fluierisca cu buzele profesionist incolacite, ba sfidand valul marii cu degetele rozalii, ba ciuruita de priviri pofticioase, aceasta vedeta de Dambovita se pare ca a aruncat cu darnicie sute de mii de euro pe apa inutiltatii.
Nu a sambetei…
Clipurile imaginare si platite unor firme cel putin misterioase, contractele de publicitate cu publicatii obedinte, excesul cu care silueta nu chiar apetisanta cum s-ar crede se contureaza prin poze si imagini, a starnit suspiciuni…colegiale. De sorginte politica, evident.
Si iata ca, brusc si dintr-o data cum ar zice o FATUCA botezata de Ion Cristoiu, artileria grea a confratilor de parlament si ministeriat, a indreptat tunurile spre tinta UDREA asteptand semnalul FOC ! ( Nu insa si de la domnul BOC!)
Astfel ca, in continuarea CAZULUI cunoscut sub denumirea de RIDZI, a aparut CAZUL UDREA.
Cel mai loial aparator al amazoanei care lasa in urma lungi dare de parfum scump este,normal, presedintele Basescu caruia, aceasta poveste ii este cel putin stupida si nesemnificativa.
Vuieste TARA si asteapta cu incordare decizia COMISIEI si a JUSTITIEI si va curge multa apa pe Dambovita si pe Buzau pana ce vinovatia amazoanei va fi dovedita sau infirmata
Deocamdata, cum e normal, asteptam sa iasa si COLEGII de coalitie, pedelistii adica, cu o lista sau un nume purtand sigla PSD.
In vremea aceasta, amazoana de Plescoi cutreira ROMANIA in calitate de turist ministru si imagineaza noi si seducatoare proiecte de atragere a populatiei globului in spatial mioritic ata de primitor.
Putintica rabdare, domnilor…

Un comentariu:

  1. Vreau sa cred ca la experienta pe care o aveti puteti depista usor o oarecare tendinta a presei de a merge pana in panzele albe cu un subiect nu prea puternic; ce se intampla acum nu e decat o intoarcere a armelor catre Basescu&co., dar tin in maini argumente fragile legate de Udrea. Va recomand si articolul lui C.Tudor-Popescu pe tema asta: http://www.gandul.info/opinii/las-ca-stie-ea-de-ce.html?4237;4726417

    RăspundețiȘtergere