miercuri, 17 iunie 2009

Un NU hotarat

Ore in sir dupa finalul algerilor pentru parlamentul European, purtatori de vorbe ridicoli si fara jena au aclamat Victoria taberei din care cu onoare fac parte.
Initiatorul inventiv al oilor devenite litere, celebrul Fluture of Suceava a afirmat fara sa roseasca , cum ca PDL este castigatorul absolut al alegerilor impreuna, daca nu chiar in frunte,(!) cu …ELENA Basescu zisa EBA.
Cealalta...tabara cu entuziasm simlar a sustinut sus si tare ca ei detin Victoria finala.
Adevarul este ca tot acest circ electoral ridicat la rang de participare...europeana a fost o demonstratie de respingere a clasei politice corupte si incompetente.
Doar 30 % din populatia cu drept de vot s-a incumentat sa porneasca spe urnele de votare.
In valmasagul transmisiilor televizate, stupide si ele, s-au remrcat smecherii de acum stiute, cu microbuse circuland de la o sectie la alta de votare, cu liste asa zis suplimentare, cu buletine depasind numarul votantilor reali.
In fine, nepasarea si dispretul votantilor romani a dus, intr-un fel la obtinerea unui rezultat avantajos pentru UDMR care a izbutit sa isi trimita in forul European nu mai putin de patru deputati, insemnand tot atatia rauvoitori la adresa tarii in care traiesc.
A urmat, evident, sarbatorirea…triumfului culminand cu adulatia slugarnica a odraslei prezidentiale care, printr o smecherie simpla, a revenit in PARTIDUL MAMA impreuna cu voturile obtinute.
A fost o zi a dispretului si a nepasarii aratate celor care se prefac, cu nerusinare, ca ne conduc pe drumul triumfator al…CAPITALISMULUI….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu