luni, 6 iulie 2009

Tampiti, nu filosofi...

Intr-un elan discursionist din ce in ce mai des practicat, presedintele nostru a decis cu intelepciune cum ca scoala romaneasca produce tampiti…
Afirmatia facuta in contextul altor ziceri de pomina despre filosofi si tinichigii, a starnit numeroase comentarii in bresa noastra atat de mobilizanta.
Televizinle s-au intrecut in a rasuci pe toate partile asa numitul…discurs( un soi de aprecieri fara cap si coada) si abominabila zicere va ramane, desigur ,proverbiala.
Insusi filosoful Liiceanu, unul dintre admiratorii si baietii de curte ai fostului marinar, a fos usor jenat de PERLA emisa si a incercat sa justifice gafa primului om din stat.
Fara prea mult success si cu o penibila argumentatie. Alti combatanti ai posturilor de televiziune multicolore s-au intrecut in a diseca cele cateva fraze.
Revoutionarul poet Mircea Dinescu, in convorbirea sa de vineri cu fostul colaborator al uteceului, Stelian Tanase, a lansat un fel de panseu memorabil.
Daca scoala romneasca produce…tampiti, atunci, PRIMUL tampit al tarii este chiar pesedintele Basescu..
Incruntat si cu veninul stiut adunat in glasul sententios, CT Popescu l-a mitraliat si el cu nemila.
Dar cel mai delicios panseu, a fost emis de tanarul ministru al culturii, cel are afirma, nu cu mult timp in urma ca Basescu ar fi cazut ca o PLEASCA pe capul PDL -lui…
La fel de inspirat si spontan, Theodor Paleologu a decretat: O TARA MARE POATE FI CONDUSA SI DE UN BOU ! NOI SUNTEM O TARA MIJLOCIE…

La care afirmatie, fireste, dumneavostra puteti trage concluzia logica….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu