vineri, 23 octombrie 2009

INCEPE CIRCUL ELECTORAL

Intr-o tara aflata in colaps economic, cu incredibile scene de saracie derulate sub ochii nostri, intr-o Romania a tuturor…posbilitatilor, cum multi o denumesc ironic, a inceput vanzoleala electorala.
Doi dintre anajatii in cursa electorala n-au ezitat sa foloseasca drept indemn electoral sintagma PENTRU O ROMANIE A BUNULUI SIMT.
Trebuie sa recunosteti ca o mai flagranta impertinenta nici ca se putea…
Asadar, de dimineata pana seara, era sa scriu frumose versuri spune tara!, majoritatea posturilor de televiziune macina la moara inutila a comentariilor fara sfarsit.
Analisti, politicieni, trancanitori de ocazie, fatuce (vorba lui Cristoiu),anonimi, care mai de care mai ingenios si mai convingator arunca spre urechile si ochii plictisiti ai electorilor posibili, indemnuri, sfaturi, previziuni.
Marele Zeus, Basescu cel ingenios, face zile negre recentei…
majoritati unite (pana la proba contrarie) si jongleaza zilnic cu Constitutia.
Concomitent se preumbla prin tara insotit de sotie si de pupila sa politica, frumoasa Elena spre a fascina electoratul cu gesturile sale atat de populare.
Domnul Crin, cel senin, ataca la baioneta si opune premierului GASIT de domnul Basescu, un…neamt vestit pentru felul in care a fost ales de catre populatia Sibiului.
In acelasi timp, se lanseaza in urbea lui Boc, cu fular galben si vorbe mestesugite acuzandu-l pe Basescu cum ca i-a…furat sloganul.
Mircea Geoana ataca zilnic la baioneta cu flamura primarului sibian in frunte.
Concomitent, ne asigura de caderea inevitabila a Basescului.
Gigi Becali nu doar ca s-a lansat dar s-a si inscris in cursa rostind celebrele cuvinte de acum CANDIDEZ PENTRU CA TARA SA NU FIE CONDUSA DE TIRAN !
Oare cine o fi…TIRANUL?
Primarele Oprescu se preumbla prin tara si exceleaza in discursuri hazoase.
Impulsivul VADIM TUDOR se lanseaza…in strada si ne asigura ca il va face arsice pe actualul presedinte.
Unul dintre…pretendenti, daca nu chiar doi, s-au retras mofluzi si
dezamagiti.
Dar, fiti pe faza romani! Incepe circul electoral !
Totul e sa aveti nervi si rabare. Si, bineinteles…umor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu