marți, 15 septembrie 2009

STEFAN CEL MARE SI BOC...

Intr-un discurs vecin cu delirul plin de metafore si interjectii grobiene, un politician (cica) pedelist si fanatic, a declarat cum ca BOC CEL POC ar fi, nici una, nici altul, decat urmasul lui STEFAN cel MARE.
Sub privirile incetosate de briza marina, junii necorupti inca ai scolii de vara pedeliste, incremenira in extaz auzind teribila comparatie: STEFAN cel MARE si BOC…
Care vasazica acest ardelean de inaltime aproape normala, luat de la coasa si pus in fruntea tarii de catre un corabier venerat ZEUS, care se incurca in decizii pecum o mireasa rea de musca in himenul artificial, a devenit SIMBOL NATIONAL.
Asta fiindca, s-a aruncat in cap de pe un ring de televiziune fara sa pateasca nimic (cica), canta in falset imnul fostilor barbati : CE FLACAU ERAM ODATA, fiindca trage la coasa ca nimeni altul, sta sluj in fata stapanului din dealul Cotrocenilor, inaugureaza sosele internationale care se surpa dupa plecarea lui, vorbeste non stop si despre toate, incoerent dar sobru, si, uneori, plimba prin Bucuresti un ursulet de plus egal ca marime spre dormitorul unei ipotetice amante.
Daca Boc e comparat cu Domnul Moldovei, apoi cei din partidele concurente sunt musai obligate sa reactioneze in consecinta.
Intelegem ca VANGHELIE poate deveni simplu, MIHAI VITEAZUL, cloroticul CRIN ANTONESCU…ION ANTONESCU, madam UDREA ELENA, pupila stim noi cui DOAMNA CHIAJNA, meditabundul BECALI insasi PETRU RARES, entuziastul GEOANA chiar IANCU JIANU.
Si, in fine, C.V.TUDOR, fireste, IOAN VODA CEL CUMPLIT….
Ar mai fi si ornintoricul cu tripla cetatenie, salvatorul puscariasilor si al curvelor de pripas, NATI MEIR, caruia i-am gasit un corespondent dar ne e ca vom fi acuzati de antisemitism.
Pe cand eu, sunt, de fapt, ( vorba lui ION BARBU), ANTIMISIT si nu..ANTISEMIT! Si fiindca tot suntem in tara in care o…ministreasa se deplaseaza la malul marii sa evalueze din ochi inzestrarile sexuale ale salvamarilor, chestie care ar face o sa paleasca de invidie pe chiar CIOCIOLINA, devoratoare de masculi cu fulgi cu tot, eu zic sa-i gasim un nume pe masura si tarii.
In ton cu delirul estropiatului cu figura de ins lasat cu bilet de voie 3 zile libre de la MARCUTA, sa ne unim glasurile si sa rostim noua denumire a scumpei noastre patrii:BOCMANIA !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu